El foc a Coca-Cola afecta un magatzem i no provoca ferits (ampliació)

Els Bombers van donar l'incendi per controlat a la 1.26 de la matinada

Societat

Martorelles, Montornès del Vallès

A les 22.35 hores d'ahir dimarts, els Bombers de la Generalitat van donar per estabilitzat l’incendi que, des de les 20 h, afectava una nau industrial del complex de Coca Cola. Tot i l'espectacularitat del succés, el foc no va provocar cap ferit. A la 1.46 h de la matinada, els Bombers el van donar per controlat.

L’incendi ha afectat una nau de 600 metres quadrats on s’emmagatzemen els recanvis de la zona de producció, sectoritzada de la resta de la instal·lació de l’empresa, on han cremat plàstics, gomes, cautxú i eines. Les naus del costat, que corresponen a la zona de producció de l’empresa no s’han vist afectades pel foc. Les tasques d’extinció dels efectius, tant des de l’exterior com des de l’interior de la nau, i el correcte funcionament de les mesures de prevenció reglamentada de l’empresa, han evitat que el foc es propagués a la resta de la instal·lació. Cap treballador ha resultat ferit.

Fins al lloc s'hi van desplaçar 17 dotacions dels Bombers (11 vehicles d’aigua, 2 autoescales i 4 vehicles lleugers de comandament i coordinació), efectius dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local, de Protecció Civil i sanitaris del SEM (Sistema d’emergències Mèdiques) amb caràcter preventiu.

Edicions locals