La Fira de Sant Ponç de les Franqueses arriba a la 28a edició

La Trobada de Bèsties s'emmarcarà enguany en una fira protagonitzada per entitats i artesans

Cultura

les Franqueses

Corró d’Avall acollirà diumenge, amb motiu de la diada de Sant Ponç, la festa que omple la rambla d’artesans, tallers, jocs, mercat, activitats de les entitats més tradicionals del municipi i espectacles diversos, com l’11a Cantata Municipal o la III Trobada de bèsties, novetat d’aquest any.

La tradicional Fira de Sant Ponç de les Franqueses arriba a la 28a edició. La cita, diumenge 14 de maig, centrarà l’activitat a la rambla de la carretera de Ribes, la plaça de Can Font i la plaça de l’Ajuntament al llarg de tot el dia.

Enguany en destaca la participació de nombroses entitats culturals del municipi, que hi participen amb actes, jocs, tallers i altres. Hi seran els Gegants de les Franqueses, els Diables Els Endendraires, els Sardanistes Franquesins, Puntaires de les Franqueses, La Cívica, Via Oberta, el Centre de Modelisme, el Club d’Escacs i l’Espai Nadó-Espai Infants.

Una novetat d’aquest any és que la Trobada de Bèsties, que arriba a la tercera edició, tindrà lloc per primera vegada dins els actes de la fira.

La fira tindrà activitats permanents com l’espai lúdic Cal Titella, el Mercat de productes artesans, les demostracions artesanals (forner, terrissaire, apicultor, etc.), estands diversos, encants de segona mà per La Cívica, exposicions, curses de scalextric, jornada de portes obertes de Can Font-Centre de Recursos i Noves Tecnologies i el 2n Mercat d’Art de les Franqueses, que es va estrenar amb èxit l’any passat.

També hi destaca l’11a Cantata municipal, que compta amb la participació d’alumnes de 2n de primària de les escoles del municipi i de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany i que serà a les 18 h a la plaça de l’Ajuntament. També es repetirà el concert i ball a càrre de l’Orquestrina Franquesina.

Edicions locals