Susana Díaz fa campanya per liderar el PSOE des de Cànoves

Unes 500 persones van aplegar-se al dinar organitzat per l'agrupació local de Cànoves i Samalús

Cànoves i Samalús

La presidenta de la Junta d'Andalusia i candidata a les primàries per liderar el PSOE, Susana Díaz, va ser aquest diumenge a Cànoves i Samalús en el tradicional dinar de migas que organitza cada any l'agrupació socialista del municipi. L'àpat va aplegar unes 500 persones.

Díaz va participar en el dinar de l'agrupació socialista de Cànoves i Samalús després d'assistir a un esmorzar amb arrels extremenyes a Sant Boi de Llobregat i a un acte amb militants a l'Hospitalet, i just abans de trobar-se amb una altra agrupació de militants a Badalona i acabar el dia a la Feria de Abril de Barcelona. 

Díaz va mostrar-se convençuda que només els socialistes poden liderar l'Espanya federal, i va indicar que ara és l'hora dels socialistes. "Tenim un projecte per a Catalunya i per a Espanya; a nosaltres ningú no ens enfrontarà, perquè defensem el mateix a tot Espanya", deia.

La presidenta de la Junta d'Andalusia va fer una crida a mantenir el partit unit i a no pensar ni votar en negatiu ni per barrar el pas a cap altre candidat, i va prometre "deixar-se la pell" a Catalunya per incrementar els suports a la seva candidatura. En relació amb el PSC, va indicar que "si al PSOE li va bé al PSC també", de manera que a tots dos partits els convé que l'altre sigui fort, assegurava.

Edicions locals