Renfe i Sagalés ofereixen serveis especials per al Gran Premi de Fórmula 1

El Circuit anima als aficionats a desplaçar-se amb transport públic

Societat

Granollers, Montmeló

Renfe i Sagalés reforçaran els serveis aquest cap de setmana per als assistents al Circuit de Barcelona-Catalunya, que acull el Gran Premi de Fórmula 1. L'equipament també ha fet una crida als aficionats a desplaçar-se en transport públic.


Renfe reforça els serveis de la línia R2 nord de Rodalies de Catalunya amb 46.000 places addicionals. Durant els dies 13 i 14 de maig, s’ha establert una programació especial que assegura una freqüència mitjana de pas cada 15 minuts a la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers entre ambdues estacions. En total, Renfe reforça el servei amb la circulació de 42 trens especials, 24 per anar a Montmeló i 18 per tornar en sentit Barcelona. D’aquests trens de reforç, 21 circularan el dissabte i 21 el diumenge, sumant-se a l’oferta habitual de la línia R2 nord (Aeroport – Barcelona – Montmeló - Maçanet).

L’increment previst pel Gran Premi de Fórmula 1 completarà el servei habitual de Renfe a Montmeló els caps de setmana, que consisteix en 74 trens diaris, 37 per sentit, amb una oferta de 81.400 places diàries.

Un cop a l’estació de Montmeló es pot arribar al Circuit de Barcelona-Catalunya de diferents maneres: amb un servei de llançadora, en taxi o fent una passejada d’uns 30 minuts (www.renfe.com).

En autocar
Autocars Sagalés també ofereix els seus serveis per assistir al Fórmula 1. Els autocars sortiran des del centre de la ciutat de Barcelona, des de l’Estació d’Autobusos del Nord (C/Ali Bei, 80), a les andanes 25, 26 i 27. Aquesta ubicació permet la connexió amb el servei de Metro i de Rodalies de Renfd, ja que l’Estació està situada al costat de l’Arc de Triomf. El preu del bitllet és de 12 euros i les reserves es realitzen a Sagalés (tel. 902 13 00 14 / www.sagales.com).

Sagalés realitzarà el 25% del servei amb autobusos sostenibles. El recorregut des de Barcelona tindrà busos Euro6 i Euro5, que són molt menys contaminants, mentre que el trasllat des de l’estació de Montmeló fins al Circuit es farà amb autobusos híbrids. També, el dissabte i diumenge hi haurà 3 mini busos sostenibles (Euro 6) que oferiran servei shuttle amb parada al Centre d’Acreditacions i a totes les seves portes, a excepció de la 5.

A banda d’aquestes opcions de transport públic, el Circuit també anima a apropar-s'hi amb bicicleta. De fet, diumenge, un cop al traçat, els usuaris de bicicleta disposaran d'un pàrquing vigilat i gratuït a la Porta 6, a l’Àrea Sud. A totes les persones que estacionin les seves bicicletes se’ls oferirà aigua a l’arribada i una invitació per al BiCircuit.

Edicions locals