Santa Agnès de Malanyanes celebra el seu aplec aquest cap de setmana

Diumenge al migdia hi haurà una arrossada popular a l'Horta de la Rectoria

Societat

Roca del Vallès, la

Com ja és tradicional, el mes de maig Santa Agnès de Malanyanes celebra el seu aplec, que enguany tindrà lloc els dies 13 i 14 de maig. Enguany, com a novetat, se celebrarà una arrossada popular.

Els actes de la festa arrencaran el dissabte 13 a les 17 h amb un espectacle d’animació infantil Farsa de farsants, un espectacle participatiu on es combinen jocs i danses, acompanyades per elements escenogràfics com carpes, cuques, pilotes...petits i grans s’hi poden apuntar  amb una música amb repertori que inclou temes populars i de creació pròpia.

A les 23 h a la mateixa Horta de la Rectoria hi haurà els focs artificials (sempre que les condicions meteorològiques ho permetin) i tot seguit gresca i xerinola amb Dj Qkis.

Diumenge 14, a les 12 h es realitzarà el tradicional ofici solemne a l’Ermita de Malanyanes i seguidament un pica pica de vermut popular a càrrec de la parròquia de Santa Agnès. La novetat d’enguany de la Festa de l’Aplec serà al migdia, a les 14 h, quan a l’Horta de la Rectoria es farà una arrossada popular per tothom que hi vulgui assistir. El menú inclou l’arròs, botifarra amb mongetes o xips, postre, aigua, vi i gasosa i cafè. Els tiquets es podran adquirir al Centre Cívic de Santa Agnès de dilluns a divendres de 16 a 20 h i el preu és de 10 euros.

Un any més, des de l’Ajuntament de la Roca del Vallès donem les gràcies a totes les entitats col·laboradores amb la festa de l’Aplec, com són l’Agrupació pessebristes de la Parròquia de Santa Agnès, la Parròquia de Santa Agnès de Malanyanes i la Comissió de Festes de Santa Agnès de Malanyanes.

Edicions locals