Els veïns de la Garriga poden decidir a què destinen part del pressupost municipal

Fins al 31 de maig les entitats i veïns del municipi poden fer arribar les seves propostes a l'Ajuntament

Societat

la Garriga

La Garriga ha posat en marxa un procés participatiu perquè totes aquelles persones que viuen i/o treballen al municipi puguin fer propostes per decidir una part de les inversions municipals. Concretament, el procés dura del 4 al 31 de maig, i la quantitat que s'invertirà a partir d'aquest procés és de 150.000 euros.

Les propostes veïnals es poden fer individualment, en grup o com a entitat i hi ha diverses vies per fer-les arribar al consistori. Una d’elles és a través del web creat específicament per al procés participatiu, on a més es poden consultar les bases i el funcionament de tot el procediment.

Una altra manera de fer arribar aportacions és a través dels formularis que es repartiran casa per casa i que es poden dipositar a les urnes ubicades a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), la Biblioteca, l’Escola Municipal d’Educació (EME), el casal de la gent gran l’Esplai, el Casal de Joves, la Torre del fanal, els pavellons de Can Noguera i Can Violí, l’Escola Municipal de Música i Serveis Socials.

Edicions locals