Duot actuarà al Festival de Jazz de la Garriga

Els concerts, que seran fins a l'11 de juny, tindran llocs a diferents espais del municipi

Cultura

la Garriga

Amics del Jazz de la Garriga organitza una nova edició, la sisena, del Festival de Jazz del municipi. Jakob Bro Trio va donar el tret de sortida dissabte passat al Teatre de la Garriga El Patronat per presentar el disc Streams.

El festival continuarà dissabte amb la classe magistral (de 10 a 12.30 h) i el concert (12.30 h) que farà Duot a Can Ramos. Duot és una proposta inspiradora amb les noves tendències del jazz fet a Catalunya i està format pel bateria Ramon Prats i pel saxofonista Albert Cirera. Considerat Grup de l'any 2012, segons l'AMJM, toquen regularment amb artistes de renom internacional com Joe Morris, Agustí Fernández i Esperanza Spalding, entre d'altres. 

El preu de la classe magistral és de 10 euros i la del concert serà de 9 euros. Si s'assisteix a tot hi haurà un únic preu de 15 euros. 

El 20 de maig hi haurà concert amb Resolut Trio a les Termes La Garriga; el 21 de maig, a la casa de les òlibes hi actuarà Inhumankind, i Tasty Panthers serà el 28 de maig a Can Ramos.

El 3 de juny hi haurà doble concert, a la plaça del Silenci, amb Nit Underpool i Bill Mchenry Solo i Underpool5. També hi actuaran Julián New Quartet, el 10 de juny al Teatre de la Garriga i finalment, Francesc Vidal group tancarà el festival l’11 de juny a la terrassa del bar El Nou Trull. 

Edicions locals