El Circuit aspira a superar els 165.000 espectadors de la Fórmula 1 de l'any passat

L'emoció en el resultat és un dels factors que està ajudant a la venda d'entrades

Esports

Granollers, Montmeló

Els resultats variats pel que fa als guanyadors de les quatre primeres curses del Campionat el Món FIA de Fórmula 1 aportaran més emoció aquest diumenge al Circuit. Aquest aspecte, precisament, és un dels que ajuda a la venda d’entrades, segons ha indicat el director general de l’equipament, Joan Fontserè, qui aspira a “millorar les xifres de l’any passat”.


El diumenge de 2016 uns 87.200 aficionats van veure la victòria de l’holandès Max Verstappen, que es va convertir en el pilot més jove, amb 18 anys, en guanyar un gran premi. Aquesta xifra va superar en gairebé mig miler de persones la de 2015. Tot i això, en el global dels tres dies de la cursa, l’assistència va baixar respecte a l’any anterior fins als 165.000.

Per millorar aquestes xifres, el Circuit ha emprès diverses accions de promoció. A escala local, s’ha previst una entrada més barata només vàlida per a diumenge, així com descomptes del 50% per als menors de 18 anys. Pel que fa al mercat internacional, “hem posat l’accent en mercats on tenen pilots emergents, com Holanda, així com el mercat anglès i francès ens està anant molt bé”, explica Fontserè, qui ha indicat que aquesta setmana la venda d’entrades estava per sobre de la xifra de l’any passat.

A més, el mercat estatal, que l’any passat es va estabilitzar, enguany ha augmentat, “segurament per l’atracció de Carlos Sainz, per als seguidors del qual hem habilitat una grada específica”, indica Fontserè.

Edicions locals