ACVic inaugura l’exposició 'Art + escola + caos' on hi han participat 3.300 alumnes catalans

Un dels 31 centres que hi han format part ha estat l'Escola Miquel Martí i Pol de Lliçà d’Amunt

Societat

Lliçà d'Amunt

Aquesta tarda (18 h) s'inaugura a ACVic Centre d'Arts Contemporànies de Vic, l'exposició Art+escola+caos, que forma part de la sisena edició del programa Art i Escola, dedicat a promoure la presència de l'art als centres educatius i que organitza H. Associació per les les Arts Contemporànies (H.AAC), el Centre de Recursos Pedagògics d'Osona i ACVic Centre d’Arts Contemporànies. 

Aquesta edició, que s'ha centrat en el caos, ha obtingut una adhesió rècord de 31 centres i uns 3.300 escolars, tant d'Educació Infantil, Primària com Secundària; aquest any, a més, per primera vegada ha participat una escola bressol, concretament La Pitota de Prats de Lluçanès. La participació vallesana s'ha centrat en l'Escola Miquel Martí i Pol de Lliçà d'Amunt. 

A banda de promoure la presència de l’art a l’escola, Art i Escola fomenta la col·laboració entre entitats de l’àmbit de les arts i l’educació per compartir recursos i metodologies, dóna suport als docents per
desenvolupar projectes transversals i facilita la visibilitat dels treballs que es realitzen a partir d’un eix temàtic comú.

L’exposició es concep com una mostra del procés del treball als centres educatius que hi han pres part i que estan situats en sis comarques diferents, majoritàriament a Osona però també al Ripollès, Vallès Oriental, Moianès, Bages i Solsonès. 

Edicions locals