Aqualia alerta de trucades fraudulentes d’una empresa en nom de la companyia de l’aigua

En la trucada se sol·licita una visita per instal·lar suposats aparells de filtratge de l’aigua potable

Societat

Sant Fost de Campsentelles

Aqualia, empresa concessionària del servei municipal d'aigua a Sant Fost, ha alertat aquesta setmana de trucades fraudulentes a veïns del municipi d’una empresa en nom de la companyia de l’aigua, que sol·licita als veïns una visita domiciliària per oferir-los la instal.lació de suposats aparells de filtratge de l’aigua potable.

Segons ha informat Aqualia, en la trucada es demana la concertació d’una visita als domicilis per fer uns anàlisis d’aigua a l'interior dels domicilis particulars i posteriorment intentar vendre uns mecanismes de filtrat de l’aigua per a les seves aixetes, al·legant que la qualitat de l’aigua no és bona.

En un comunicat Aqualia havolgut aclarir que "en cap cas realitza aquest tipus de campanyes comercials i que qualsevol ús del seu nom per a aquesta activitat constitueix un il·lícit penal". Aqualia afegeix que el Servei Municipal d’Aigües, "en el seu compromís de qualitat, analitza l’aigua de la xarxa de distribució sense necessitat d’accedir a l’interior dels habitatges".

Aqualia assegura que la qualitat de l’aigua distribuïda a Sant Fost de Campsentelles és bona "com es testimonia en les determinacions analítiques realitzades al llarg de l’any, totes amb resultat satisfactori i apta per al consum humà".

Edicions locals