Set nous municipis s’adhereixen al Consorci Besòs Tordera

Són Campins, Fogars de Montclús, Montseny, Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Vilalba Sasserra i Badia del Vallès

Societat

Sant Celoni

Sis municipis de la conca de la Tordera (Campins, Fogars de Montclús, Montseny, Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Vilalba Sasserra) i un altre de la conca del Besòs (Badia del Vallès) formen part, a partir d’aquest divendres, del Consorci Besòs Tordera. Així ho ha ratificat i acceptat aquest migdia la junta general extraordinària celebrada a la seu del consorci.

Amb aquestes incorporacions, el Consorci passa a tenir 59 municipis consorciats, als quals donarà serveis de sanejament en alta. Així mateix, els nous membres també tindran a la seva disposició els diferents programes suport que ofereix el consorci, entre altres serveis.

Sergi Mingote, president del Consorci Besòs Tordera, s’ha mostrat molt satisfet per l’aposta d’aquests municipis. “Des que vam aprovar els nous estatuts, el passat estiu, ens hem estat reunint amb molts municipis de la conca de la Tordera, donant a conèixer el nostre projecte, els serveis que oferim i la feina feta fins ara. Hem rebut molt bona acollida i aquests nous membres consorciats en són una bona mostra”, ha explicat.

Mingote ja ha avançat que aviat es podrien produir més adhesions procedents de les dues conques (Besòs i Tordera). “L’objectiu del Consorci és créixer, que el món municipal treballi plegat i poder sumar sinergies per millorar la gestió del sanejament de les aigües residuals, alhora que millorem i preservem els nostres entorns fluvials”, ha puntualitzat.

Edicions locals