En marxa la quarta edició del sorteig Anar a la deixalleria té premi

El primer premi són dues entrades per al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de Moto GP

Societat

El Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental organitza, per quart any consecutiu, el sorteig premis als usuaris de les deixalleries comarcals Anar a la deixalleria té premi amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions i d'augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.

Del 13 al 28 de maig totes les persones que facin ús de les deixalleries podran participar-hi. Com en anteriors edicions ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents, ja que cada entrada a la deixalleria només dóna dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

Els participants podran dipositar la butlleta en qualsevol de les 26 urnes –una per deixalleria– que hi haurà habilitades. De totes les urnes se n’extrauran dues butlletes de les quals en resultaran els guanyadors, que es coneixeran el 30 de maig (12 h) en un acte públic a la seu del consorci.

El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de Moto GP 2017, i el segon un val per valor de 100 euros a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

Les categories de residus vàlides per a la participació en la promoció són residus especials; residus ordinaris, residus voluminosos, altres residus i materials no acceptats.


Edicions locals