Les Franqueses hissa la bandera LGTBI al balcó de l’Ajuntament

El 17 de maig es commemora el Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia

Societat

les Franqueses

L’Ajuntament de les Franqueses penjarà dimecres la bandera amb els colors de l'arc de Sant Martí del balcó del consistori en commemoració del Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia.

L’Ajuntament de les Franqueses es tornarà a vestir amb els colors de l’arc de Sant Martí. Aquest dimecres, 17 de maig, Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia, penjarà del balcó del consistori la bandera irisada amb l’objectiu de demostrar simbòlicament el rebuig públic cap a qualsevol acte de discriminació per identitat de gènere o orientació sexual.

L’Ajuntament de les Franqueses va aprovar per unanimitat, el gener de 2016, una moció d'ERC que instava a declarar-se municipi respectuós amb la diversitat sexual i amb la realitat de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i contrari a la discriminació de les persones per raó de la seva orientació i/o identitat sexual.

L’Ajuntament es va comprometre a onejar la bandera irisada els dies 17 de maig, Dia Internacional contra l’Homofòbia i la Transfòbia, i el 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.Edicions locals