Els robatoris amb força a domicilis a Canovelles es redueixen enun 36%

Aquest dimarts es reunia la Junta Local de Seguretat del municipi amb el conseller d'Interior

Societat

Canovelles

Els robatoris amb força a domicilis a Canovelles s'han reduït un 36% en un any i els fets delictius han baixat set punts. Aquestes són algunes de les dades que s'han donat a conèixer aquest dimarts durant la reunió de la Junta Local de Seguretat de Canovelles, presidida pel conseller d'Interior, Jordi Jané, i l'alcalde, Emili Cordero.

El conseller Jané ha fet una molt bona valoració de les dades policials a Canovelles i ha posat en valor sobretot la tasca de patrullatge mixta que es fa al municipi amb l’objectiu d’augmentar la presencia policial com a forma dissuasòria. Jané també s’ha referit als delictes de trànsit que, a diferència d’altres tipologies, han augmentat, i ha explicat el motiu: “Pugen els delictes de seguretat viària, no perquè hi hagin més infraccions, sinó perquè hi ha més controls”. 

La reunió, que tingut lloc a l’Ajuntament del municipi, també ha comptat amb la participació de el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Miquel Àngel Escobar; l’intendent cap de l’ABP Granollers, Enric Garcia; l’inspector cap de la Policia Local de Canovelles, Josep Balmes; i la coordinadora de Relacions del Departament d’Interior amb l’Administració Local, Núria Colomé; entre d’altres autoritats.

Edicions locals