Votació popular a Sant Celoni per batejar la plaça i el carrer de l'institut i l'escola Soler de Vilardell

El període de votació serà del dilluns 22 de maig al diumenge 4 de juny

Societat

Sant Celoni

El procés participatiu per escollir el nom de la plaça i del carrer de l'àmbit de Can Sans - Institut avança i el proper 22 de maig començarà el període de votacions que s'allargarà fins el 4 de juny. Tots els majors de 16 anys empadronats al municipi podran escollit un nom pel carrer i un per la plaça d'entre 5 propostes de cada.

La votació es farà via web i/o de forma presencial a l'estand de l'Ajuntament durant la Mostra d'Entitats del dissabte 27 de maig i el Dia d'en Loni del dissabte 3 de juny.

La recollida de propostes per mitjà del web municipal i amb butlletes en paper va superar les 300, a partir de les quals una comissió formada per polítics i tècnics municipals ha escollit 5 noms de carrer i 5 de plaça tenint present criteris com la intenció del projecte constructiu; la promoció del patrimoni humà i cultural local (descartant persones vives); el dèficit de les referències femenines en el nomenclàtor municipal i els valors associats a les activitats i equipaments de l'entorn.

El regidor de Cultura i Educació, Raül Garcia ha valorat de forma molt positiva l'important nombre de propostes que ha fet la ciutadania i que "valdrà la pena tenir present de cara a futurs noms de carrers i places del municipi".

Igualment, Raül Garcia ha assegurat que "ens hem adonat del patrimoni humà que tenim al municipi i que el tindrem present per posar-lo en valor amb properes iniciatives".

Edicions locals