Els Mossos investiguen si la parella cremada trobada a la Llagosta eren uns veïns desapareguts

Dissabte una dona denunciava la desaparició de la seva mare i la seva parella a la Policia Local

Els cadàvers d'un home i una dona trobats dins un cotxe als afores de la Llagosta estaven cremats. Els Mossos continuen la investigació de la mort de les dues persones, que podrien ser uns veïns de la Llagosta desapareguts des de divendres.

Els Mossos investiguen les circumstàncies de la mort de la parella, de mitjana edat, trobada dissabte al vespre en un vehicle aparcat en un camí a uns dos quilòmetres del centre de la Llagosta, a tocar del riu Besòs i de la depuradora municipal de Can Donadéu. Segons algunes fonts, els cossos estaven cremats però no el vehicle en el qual els van trobar.

D'altra banda, la parella podria ser de la Llagosta. Segons fonts municipals, la filla d'una dona desapareguda divendres va denunciar dissabte al migdia la desaparició de la seva mare a la comissaria de la Policia Local de la Llagosta. La dona va denunciar la desaparició de la seva mare i de la seva parella, dels qui no sabia res des del divendres a les 13 hores. Els Mossos d’Esquadra es van fer càrrec de la investigació i ahir a les 20.30 hores van trobar els dos cossos sense vida a l’interior d’un vehicle.

De moment, es mantenen obertes totes les hipòtesis en relació amb el cas, la investigació del qual porta a terme l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord. El jutge que dirigeix la investigació ha decretat el secret de sumari.

Edicions locals