Caldes de Montbui celebra la 2a edició de la Via del Pintxo

Serà del 25 de maig al 4 de juny i els premis es lliuraran el 21 de juny

Cultura

Caldes de Montbui

Del 25 de maig al 4 de juny, Caldes de Montbui celebra la 2a Via del Pintxo, en la qual bars i restaurants competiran pel millor pintxo i pel pintxo més popular amb productes de qualitat i proximitat. Una extensa llista de bars i restaurants locals s'han afegit a la segona edició de la Via del Pintxo de Caldes de Montbui, coorganitzada pel departament de Turisme de l'Ajuntament de Caldes de Montbui i l'associació Mexcla't, amb el patrocini d'Estrella Damm. 

Els establiments que hi participen competiran pel Premi Via Pintxo 2017, que atorgarà el jurat, i pel Premi Pintxo Popular 2017, que atorgarà el públic amb una votació popular. Enguany, com a novetat, s'ha incorporat un Premi Especial on es valorarà la proposta que millor representi el municipi en un caire turístic i gastronòmic. Tots aquests premis es lliuraran el 21 de juny.

Tots els establiments participants oferiran un pintxo més una beguda (canya, quinto o similar) per 2,50 euros i tothom podrà valorar el gust, la presentació i l'originalitat de la proposta.

Concurs a Instagram
Thermalia. Museu i Oficina de Turisme organitzarà un concurs d'instagram obert a tothom per tal de penjar-hi fotografies de la Via del Pintxo (amb l’etiqueta #viapintxo17). S'atorgaran tres premis que consistiran en lots de productes típics i banys termals al Safareig, visites guiades i entrades al museu Thermalia. Les bases completes es troben al web.

Edicions locals