L'Ametlla celebra el cap de setmana les III Jornades Modernistes

Hi haurà vistes guiades i teatralitzades a diferents elements patrimonials, activitats diverses i un mercadet de productes artesans

Societat

Ametlla del Vallès

El proper cap de setmana, 27 i 28 de maig, l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès organitza la tercera edició de les Jornades Modernistes, una iniciativa de les àrees de i Comerç i Turisme de l’Ajuntament la qual inclou la celebració de la Botiga al Carrer, que enguany arriba a la seva sisena edició. 


Amb la voluntat de dotar de caliu comercial i de donar a conèixer el patrimoni modernista de l'Ametlla, tots els actes tindran com a element comú el modernisme i es concentraran a la plaça de l’Ajuntament i al Passeig.

Es podran visitar els principals edificis modernistes de la vila, com la Casa de la Punxa o l’edifici de la residència Millet, i s’hi faran teatralitzacions de l'època. 


A més, com a complement a la iniciativa, s’oferirà un mercat d’aliments i un altre de productes artesanals, totalment ambientat en l’època modernista. 


Enguany les Jornades Modernistes presenten novetats importants. A les ja habituals Botiga al Carrer, visites teatralitzades, actuacions musicals i activitats infantils, aquest any l'AFA organitza el seu 5è Ral·li Fotogràfic i els Artistes de l'Ametlla una masterclass al carrer dirigida per Pedro Castaño.

També hi haurà un vermut popular, un sopar modernista, un mapping, un taller de capgrossos, una gran ballada de swing i un concurs d'Instagram, entre d'altres.

Edicions locals