Detinguda una veïna per preparar un robatori a una autoescola de Mollet on havia treballat

La dona tenia dos còmplices, un d'ells un jove també veí de Mollet, que van ser els autors materials del robatori

Societat

Mollet del Vallès

Els Mossos d’Esquadra de Mollet del Vallès van detenir dilluns una dona espanyola, de 23 anys i veïna de Mollet del Vallès, com a presumpte autora d’un robatori amb intimidació a l'autoescola on ella mateixa havia treballat a Mollet.

La investigació es va iniciar el diumenge 21 de febrer amb el robatori amb intimidació, comés per dos homes, en una autoescola de Mollet del Vallès. La víctima, una treballadora de l’establiment, va ser intimidada per un dels autors amb un ganivet de grans dimensions. Segons fonts policials, els autors van aconseguir sostreure diners i un mòbil, però es van oblidar al lloc una motxilla infantil que portaven per a endur-se el botí.

Es dona la circumstància que el mateix dia de l’atracament una dona va denunciar que hauria estat víctima d’un furt, en un parc del mateix municipi, concretament d’una motxilla infantil, que coincidia plenament amb la que els investigadors haurien trobat a l’establiment violentat.

En una complexa investigació, els agents van esbrinar que la dona, que hauria denunciat haver estat víctima del furt de la motxilla, en realitat hauria simulat aquest fet delictiu i que hauria estat ella el cervell del robatori. Així mateix, la dona, que hauria treballat en el passat en aquesta autoescola, i hauria facilitat informació privilegiada als dos autors dels robatori, com per exemple el lloc concret on es guardava la recaptació de l’establiment.

Finalment, els investigadors van detenir-la, com a presumpte autora del robatori amb intimidació. A més, també ha estat denunciada penalment per la simulació de delicte. Els investigadors també han denunciat penalment a un jove de 18 anys i també veí de Mollet, amb sis antecedents anteriors per fets similars, com a un dels presumptes autors materials del robatori.

La detinguda, després de declarar en seu policial, va quedar en llibertat a l’espera que la citi el jutge.
La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Edicions locals