La Policia Local de Martorelles començarà a patrullar l’1 de juny

Daniel Limones, excap de la policia de Sant Fost, serà el nou inspector

Societat

Martorelles

La Policia Local de Martorelles començarà a patrullar pels carrers del municipi dijous vinent, coincidint amb l’inici del mes de juny. Així ho han assegurat fonts municipals després que l’entrada en funcionament del nou cos s’hagi endarrerit unes setmanes arran del procés de selecció dels nous agents, que inicialment seran set: un inspector, cinc agents i un agent de mobilitat. 

D’una banda, aquest dilluns s’incorporarà al seu lloc de treball el nou cap de la Policia Local, Daniel Limones, que ja va prendre possessió del càrrec el passat dilluns 22 de maig.
Limones ha estat agent de la Policia Local de Santa Eulàlia de Ronçana (2002-2004); de la Guàrdia Urbana de Badalona (2004-2009) –on va ser caporal entre el 2009 i el 2013–; i cap de les policies locals de Maçanet de la Selva (2013) i Sant Fost de Campsentelles (2013-2016).

L’alcalde, Marc Candela, explica que amb la nova policia millorarà el servei que es presta al ciutadà en matèria de seguretat i el municipi s’estalviarà diners. “El comandament del cos es farà directament des de Martorelles, i serà una policia de més proximitat i de tracte directe”, assegura.

Durant els primers mesos, el nou cos donarà servei de dilluns a diumenge de 7 a 23 h, i durant la nit els Mossos d’Esquadra es faran càrrec de la seguretat. A partir del gener també assumiran algunes nits i progressivament s’anirà ampliant la plantilla i assumint més responsabilitats.

L’Ajuntament celebrarà un acte formal de traspàs i presentació de la Policia Local, que comptarà amb la presència del conseller d’Interior, Jordi Jané, el proper divendres 16 de juny a les 17 h a la sala de plens de l’Ajuntament.  

Edicions locals