L'Escola Bellavista - Joan Camps recull el Premi Pilarín Bayés 2017

Amb el conte 'Una recerca i una troballa inesperada' els alumnes de primer de primària han estat un dels centres guanyadors

Cultura

les Franqueses

Durant la Diada de Sant Jordi es van fer públics els noms dels guanyadors del catorzè Premi Pilarín Bayés 2017 de contes. Els alumnes de 1r de primària de l’Escola Bellavista-Joan Camps van ser un dels escollits pel conte Una recerca i una troballa inesperada, signat amb el pseudònim Les àguiles. Aquest matí s’ha fet l’acte de lliurament de premis al recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi de Llobregat. L’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé, i el regidor d’Educació, José Antonio Aguilera han acompanyat els infants durant l’acte.

A banda de l’escola de les Franqueses, en la categoria de Cicle Inicial també han estat premiats infants de Tarragona, Vallirana, Sabadell i Barcelona. Els contes s’han editat en un volum il·lustrat per Pilarín Bayés. Totes les escoles guanyadores han rebut un exemplar del llibre per a cada alumne de la classe guanyadora i un lot de llibres de l’Editorial Mediterrània.

Edicions locals