El Firautèntic torna a omplir de productes de qualitat la plaça de la Joventut

Una vintena de paradistes locals van participar en la trobada

Economia

Canovelles

Una vintena de firaires van participar a la segona edició del Firautèntic, la fira agroalimentària i d’artesania alimentària que va oferir productes i sabors autèntics, els sabors d’abans
Una jornada que, malgrat la pluja intermitent, va ser molt ben valorada pels firaires participants i va oferir als visitants tot tipus de productes de km 0, ecològics o amb alguna distinció de qualitat.

A la fira van ser-hi presents botigues de Canovelles com la pastisseria Plumé, la cooperativa Kosturika, els plats preparats d’El Molí, els productes del centre Delphos, les maduixes de la fruiteria Pujadas i les plantes i material per l’hort de la floristeria Many Gratacós.

La fira, que va durar de les 10 a les 22 h, va comptar també amb activitats pels més petits, com ara, els tallers d'hort urbà i decoració de ceràmica, així com altres activitats pels més grans, com el tast de productes de la fira i el taller de cerveses artesanals. La colla de bastons i la colla de gitanes de la Comissió Sant Antoni Abat també van sumar-se a la celebració i van oferir diverses actuacions a la plaça.

Edicions locals