L'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental serveix la seva primera promoció

Una vintena d'alumnes participaven en l'acte de lliurament d'orles del grau mitjà de cuina i restauració

Societat

Montornès del Vallès

Després de dos anys de la posada en marxa de l'Escola d'hoteleria del Vallès Oriental, la primera promoció ja és una realitat. La setmana passada es realitzava l'acte de lliurament d'orles als alumnes de l’escola, que va començar la seva trajectòria el curs 2015-2016 amb cicles de grau mitjà de l’Institut Marta Mata, dedicats a la Cuina i Gastronomia, i als Serveis en Restauració.

Durant l'acte, el director de l'Institut, Ramon Coma, va felicitar els alumnes i les famílies pel suport i la confiança en un projecte nou i al professorat per la implicació. Per la seva part, l'alcalde de Montornès, José Antonio Montero, va destacar la superació d'un repte tant important i també va felicitar l'Institut Marta Mata per assumir-lo i fer-lo una realitat.

Per acabar, Dolors Castro, en representació del Departament d'Ensenyament, va destacar l'esforç de les dues institucions, el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament –que va cedir i reformar les instal·lacions de la masia El Molí– que després de dos anys de treball comencen a recollir els primers fruits. Castro també va felicitar tot l'alumnat i el professorat per tirar endavant amb èxit aquest projecte "ambiciós per a tota la comarca del Vallès Oriental", i va assegurar que poc a poc l'escola d'hoteleria anirà creixent per oferir nous cicles de grau mig i de grau superior.

L'acte es va fer a la Masia El Molí, seu del centre de formació únic a la comarca, i va estar amenitzat en la part musical per alumnes de 3r d'ESO de la matèria optativa ENFOC del projecte de comunicació audiovisual. També es va fer un piscolabis a càrrec de l'alumnat de 1r Curs de Cuina i de Restauració.

Edicions locals