Vallès Visió tindrà un consell de participació

L'alcalde de Parets, Sergi Mingote, presidirà aquest nou òrgan

Societat

El ple del Consorci Teledigital Mollet, organisme que gestiona Vallès Visió, ha donat llum verda perquè en les properes setmanes es constitueixi el Consell de Participació de l’organisme. Es tracta d’un òrgan que queda regulat en el Reglament d’organització i funcionament del servei públic audiovisual del Consorci Teledigital Mollet i en que hi tenen cabuda representants dels diferents sectors socials, culturals i polítics del territori.

El Consell de Participació és un òrgan consultiu i d’assessorament per al compliment de les missions i els principis del servei públic de la televisió Vallès Visió contingudes en el reglament. El Consell de Participació és fruït de la modificació que s’ha hagut d’aplicar al reglament per adequar-lo a la realitat política actual després de l’aparició de nous partits polítics.

L’alcalde Parets i vicepresident primer del Consorci, Sergi Mingote, serà l’encarregat de presidir el Consell de Participació. D’acord amb el reglament, seran membres del Consell un representant proposat per cada ajuntament membre del Consorci, designats pel Ple del Consorci per consens. També hi formaran part un representant de l’Hospital de Mollet, un de l’Agrupació Industrial del Baix Vallès, un membre de Càritas i un representant dels sindicats UGT i CCOO. Completarà el Consell de Participació un membre de cadascuna de les formacions polítiques amb presència al territori que hagin obtingut al menys un 5% de vots, designats per l’agrupació comarcal de cada formació política, i un representant designat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental.

El Consell de Participació del Consorci Teledigital Mollet es constituirà en les properes setmanes.

Edicions locals