L'EC Granollers s'enfronta a l'11 ideal comarcal en la primera festa del futbol del Vallès Oriental

El camp del carrer Girona acollirà l'encontre que ha organitzat el digital 'La Jornada del Vallès' i que serà retransmès per VOTV

Esports

Granollers

El camp de l’Esport Club Granollers (ECG) al carrer Girona acollirà dissabte la primera edició de la Festa del Futbol del Vallès Oriental, que organitza el digital  esportiu La Jornada del Vallès, amb la col·laboració de Contrapunt, editora de l’AraVallès, entre altres empreses. El plat fort de l’esdeveniment serà el partit que enfrontarà l’ECG –l’equip de màxima categoria de la comarca–, entrenat per Albert Càmara, davant una selecció del Vallès Oriental, que incorpora els 22 jugadors més valorats per 41 entrenadors i 41 capitans dels equips de tota la comarca –en unes votacions que impulsa La Jornada del Vallès–.


L’entrenador, juntament amb el seu cos tècnic, també és el que ha rebut més vots en aquesta tria. L’enfrontament serà a les 19 h i serà retransmès en directe per Vallès Oriental Televisió (VOTV).

Veterans
El tret de sortida de la Festa del Futbol serà a les 16.30 h amb la disputa d’un partit All-Star de veterans, que enfrontarà una selecció de veterans de la comarca amb una selecció d’exjugadors de l’ECG. L’encontre, que serà de dues parts de 40 minuts, serà arbitrat per un àrbitre oficial de la Federació Catalana de Futbol (FCF).

Guardons als millors
Un cop acabat, al voltant de les 18.15 h, començarà l‘entrega de guardons als millors de la comarca (premi al millor jugador del futbol vallesà, al millor porter, al millor equip, al millor entrenador, al màxim golejador i també una menció específica a un equip concret que s’anunciarà el mateix dia). Els guardons seran entregats per exfutbolistes vallesans de renom.

D’altra banda, durant tota la festa es realitzaran sortejos de diferents productes valorats en més de 350 euros, i és que l’entrada, totalment gratuïta, anirà acompanyada d’un número per poder optar als sortejos.

També a l’entrada, tots els assistents rebran, gratuïtament, una revista de 36 pàgines amb informació sobre els protagonistes del futbol de la comarca d’aquesta temporada 2016-2017.

Tres anys d’ideals
La Jornada del Vallès ja ha realitzat en tres ocasions els 11 ideals de la comarca, el de l’any 2016, el de la temporada 2015-2016 i el de l’any 2015. Enguany des de la direcció s’ha volgut apostar per una festa del futbol del Vallès Oriental, per tal de premiar els futbolistes, equips i entrenadors i “donar la importància que es mereix el futbol territorial de casa nostra”, indiquen des del digital.

L’organització ha comptat també amb la col·laboració de la FCF, la Secretaria General de l’Esport, el club amfitrió –l’ECG, que cedeix el camp– l’Ajuntament de Granollers i el Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses.

Edicions locals