Idilia Foods, de Parets, dóna més de 660.000 racions de Cola Cao als bancs d'aliments

La iniciativa solidària té l'objectiu de sensibilitzar la societat sobre les necessitats de les famílies sense recursos

Societat

Parets del Vallès

L'empresa paretana Idilia Foods, productora de marques com Cola Cao i Nocilla, dóna suport un any més el Dia de l'Alimentació Solidària que se celebra aquest divendres i ho fa amb la donació de més de 660.000 racions de Cola Cao –o el que és el mateix, 10.000 quilos de producte– a la Federació dels Bancs d'Aliments d'Espanya. 

Amb aquesta contribució Idilia Foods es compromet un any més amb les famílies més necessitades i col·labora amb les entitats organitzadores de la jornada per tal que persones sense recursos puguin tenir un esmorzar més complet, especialment a l'estiu.
 
El Dia de l'Alimentació Solidària és una iniciativa promoguda per la Fundació Alimentum i la Federació dels Bancs d'Aliments d'Espanya, entitat que reuneix 56 bancs d'aliments de tot l'Estat.

L'objectiu de la jornada és contribuir a la sensibilització sobre la situació de necessitat de les persones sense recursos i recaptar el màxim d'aliments per als col·lectius més necessitats en una època especialment delicada com és l'estiu, quan tanquen la majoria de menjadors escolars que s'ocupen que durant el període escolar molts nens i nenes de famílies amb risc d'exclusió esmorzin i dinin de manera correcta.

Edicions locals