Els comerços i les entitats de Sant Antoni surten al carrer

Diumenge 11 de juny se celebrarà la fira Vilamajor al carrer, amb concerts, espectacles i sortejos

Cultura

Sant Antoni de Vilamajor

Aquest diumenge se celebrarà a Sant Antoni la fira de comerços i entitats Vilamajor al carrer. Per animar la jornada, s’han programat diverses activitats, com una batukada pels carrers del poble a partir de les 11.30 h.

Els actes es repartiran entre les places Onze de Setembre i Joan Casas. A la primera tindrà lloc un concert de Carla Eek a les 13 h i un berenar estiuenc a les 18 h, seguit d’un espectacle infantil.

A la plaça Joan Casas se celebrarà un sorteig de 15 productes autòctons de Sant Antoni a les 19.30 h i mitja hora més tard començarà el concert d’Els terrícoles del capità Twang. 

Talls de trànsit
Amb motiu de la fira es produiran alguns talls de carrers al nucli urbà. Durant tot el cap de setmana i fins dilluns quedarà tallat el carrer Alfou, en el tram entre el carrer Mossèn Cinto i la plaça Montseny; el carrer Santiago Rusiñol, entre el carrer Alfou i l’avinguda Catalunya; el carrer França a l’alçada de Balmes, tancant l’accés a la zona de vianants; i el carrer Vell a l’alçada de la plaça Joan Casas, on hi haurà l’escenari. 

Edicions locals