L'Ametlla es proposa crear una zona d'equipaments a l'entorn de l'antiga nau de Feliubadaló

El ple aprova la modificació puntual del pla urbanístic per perllongar el passeig fins al futur centre cívic

Societat

Ametlla del Vallès

El ple municipal de l'Ametlla va aprovar la modificació puntual del Pla General del sector del carrer Sant Pere per tal de resoldre qüestions pendents des del Pla General allargant la continuïtat del passeig i convertint la zona en una àrea per equipaments.


Les actuacions que recull aquesta modificació són el perllongament del passeig de l’Ametlla fins a la nau Feulibadaló; el pas d’aquesta nau a equipament per tal de construir-hi en un futur proper un centre cívic; la incrementació de la densitat en les parcel·les que donen a la carretera per donar força a l’àmbit de l’altra banda de la BP1432; i la urbanització del carrer Sant Pere.

Un cop aprovada aquesta modificació, s’obre el període d’exposició pública i informació de les administracions afectades. 
Amb aquesta modificació s’inicia el primer pas per fer realitat el projecte que comprèn la rehabilitació de l’edifici que havia estat anys enrere la nau de fabricació de la Salsa Romesco de la família Feliubadaló.

Es tracta d’un terreny de titularitat privada, ja en negociacions de compra, amb bon accés i situació cèntrica, pròxim a altres equipaments com serà la futura casa dels Mestres, la Biblioteca i a diferents parcs i zones verdes, per la qual cosa l'Ajuntament considera òptima aquesta zona per a la consolidació d’una nova àrea d’equipaments. 


Edicions locals