Sis vallesans participaran com a delegats al congrés del PSOE

Sis socialistes de la comarca també hi aniran com a observadors, i quatre com a convidats

Política

Sis vallesans participaran com a delegats al congrés del PSOE que se celebrarà a Madrid del 16 al 18 de juny, i en el qual el nou primer secretari, Pedro Sánchez, triarà la nova executiva del partit. Les agrupacions del PSC del Vallès Oriental també han triat els representants que hi assistiran com a observadors i convidats. En total hi viatjaran 17 socialistes de la comarca.


Els delegats del Vallès Oriental al congrés socialista seran el roquerol Salvador Illa, secretari d'Organització del PSC; Juan Antonio Corchado, de les Franqueses; Mireia Dionisio, de Mollet; Marta Bailon, de Montornès i representant de la candidatura de Pedro Sánchez; Roman Ruiz, també de la candidatura, i Maria del Mar González, de Granollers.

Hi viatjaran com a observadors els granollerins Juanma Segovia i Jordi Terrades, el molletà Manel González (representant de la candidatura de Susana Díaz); Tere Serra, de Llinars; Assumpta Camps, de Sant Quirze Safaja, i Eva Riulas, de les JSC. També hi assistirà per part de les JSC nacional Arnau Ramírez.

Finalment, hi seran convidats Jonatan Martínez, primer secretari de la Federació del Vallès Orienta; Pere Rodríguez, de Montmeló; Joan Moreno, de Bigues i Riells, i Carla Milan, de Caldes de Montbui.

Edicions locals