ERC del Vallès Oriental estrena nova seu a Granollers

El nou local, de 175 metres quadrats, està a peu de carrer al barri del Lledoner, al carrer Girona 315

Política

Granollers

Militants, simpatitzants i veïns del Lledoner de Granollers van assistir dissabte a l’obertura de la nova seu comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya i de les Joventuts d’ERC, situada al número 315 del carrer de Girona. 

El nou local prescindeix de barreres arquitectòniques per a les persones de mobilitat reduïda. Té 175 metres quadrats i compta amb una sala gran per a xerrades i reunions de gran format, espais per a la secretaria i dues sales de reunions i de treball, així com un magatzem.

L’acte d'inauguració del local va comptar amb la presència de Mireia Mata, directora general d’Igualtat, Chakir El Homrani, diputat comarcal al Parlament; David Ricart, president del Consell Comarcal; i Oriol Ramon, president d’ERC del Valles Oriental. També va assistir-hi el president de l’Associació de Veïns del Lledoner, Pere Ribas.

En els parlaments es va destacar l'accessibilitat del local, el creixement del partit i la importa`nacia de tenir la seu a peu de carrer.

Pel que fa a la tasca d'ERC, Mireia Mata destacava que “som l’equip que hem tancat la Model; el que ha fet uns pressupostos de gran accent social; els que hem implantat la renda garantida de ciutadania; els que hem posat una multa a Telefònica; els que hem aturat el bus transfòbic;... Imagineu què podrem fer el dia que tinguem tot el poder d’una república!”, deia.

Mata també assegurava que "la república ha de servir per fer les polítiques socials i d'igualtat que defensem des d'ERC”.

Edicions locals