30 catifes de flors engalanaran la diada de Corpus a la Garriga

Corpus la Garriga està declarat Element Festiu Tradicional d'Interès Nacional des de lʼany 2015

Societat

la Garriga

La Garriga celebrarà la diada de Corpus el proper 18 de juny. La diada començarà a trenc dʼalba amb la preparació dels veïns que sortiran al carrer a dibuixar els dissenys de les catifes. En aquesta edició es faran un total de 30 catifes de flors, un mural floral al barri de Dalt, la font de lʼOu com balla al carrer de Samalús i quatre altars florals.   Diumenge al matí, a més de les catifes, el públic gaudirà de la cercavila i lʼanimació de la Companyia dʼArrel, així com dels personatges la Ginesta i el Pellofa i el capgròs Clavellot. 
Altres activitats de la jornada seran les actuacions castelleres, el ball de swing a lʼaire lliure o les portes obertes que es faran, tant al matí com a la tarda, als principals punts dʼinterès turístic patrimonial. 

La festa, que es preveu que aplegui milers de visitants dʼarreu, també es completarà amb la ballada de sardanes i els balls tradicionals de Corpus Imaginari. Clourà la diada la processó pels carrers encatifats que es farà al vespre i que comptarà amb la participació dels Geganters i Grallers de la Garriga, i la ja tradicional clavellada popular. 

Corpus la Garriga, declarada Element Festiu Tradicional d'Interès Nacional lʼany 2015, és una celebració que organitzen, conjuntament, lʼAssociació Cultural Corpus la Garriga, la Parròquia de Sant Esteve, lʼAjuntament de la Garriga, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. 

Els actes programats amb motiu de Corpus 2017 van començar el passat 9 de juny, de manera que durant els dies previs a la festa la Garriga gaudeix de diverses activitats per anar escalfant motors. 

Edicions locals