El CNG reuneix 500 gimnastes al Campionat de Catalunya al Palau

El club granollerí hi portarà a competir 36 noies i 26 nois

Esports

Granollers

Amb motiu del 50è aniversari, el Club Natació Granollers (CNG) organitza el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina i Gimnàstica Artística Masculina Absolut i per Categories, que tindrà lloc aquest cap de setmana al Palau d’Esports, que es convertirà en un pavelló de gimnàstica amb tots els aparells específics de la competició. Una cita que reunirà més de 500 gimnastes procedents dels diferents punts de Catalunya, que lluitaran per ser els millors de la seva categoria.


El CNG ha aconseguit classificar un total de 36 gimnastes per a participar en aquesta competició catalana. En categoria masculina, com que no hi ha criteri de classificació, hi participen tots els gimnastes que han participat a les Fases de la Copa Catalunya. D’aquesta manera, els 26 gimnastes del Club competiran a Granollers.

Pel que fa a les noies, les gimnastes de Promogym i Base obtenien el passi al Català, en classificar-se entre les 10 primeres de la 3a Fase de la Copa Catalunya: Carlota Garcia (M3P), Mariona Tornos (P4) i Anabel Maymí (P4). Per la seva banda, les gimnastes de Via Olímpica havien d’estar entre les 10 millors classificades a la Fase Final: Helena Lucas, Alba Alguacil, Ona Perxarchs, Berta Pujadas, Lluna Casanova, Marimar Perez i Marisol Perez.

El Campionat de Catalunya donarà inici dissabte, a les 9 h amb les categories de Base, jornada que finalitzarà a les 21 h, després de que els gimnastes absoluts hagin competit i s’hagi realitzat el lliurament de premis. Diumenge, començarà a les 9 h amb les gimnastes de Promogym i finalitzarà 17 h, amb la competició de masculina en categoria de Promoció i lliurament de premis.

El Festival de Fi de Curs
Aprofitant el muntatge del Campionat al Palau d’Esports, la secció de gimnàstica artística femenina i masculina del CNG (amb més de 100 gimnastes) realitzarà el seu tradicional Festival de Fi de Curs. Serà diumenge 18 de juny, a les 21.30 h, amb un espectacle de llums, colors, acrobàcies i exercicis específics que portaran al públic a passejar pels 50 anys d’història de l’entitat.

Edicions locals