Lliçà d'Amunt pavimenta part dels carrers del nucli antic

Les obres van començar a l'abril i tenen un termini d'execució de quatre mesos

Societat

Lliçà d'Amunt

L’Ajuntament de Lliçà d'Amunt està duent a terme les obres de pavimentació del nucli antic, que afecten els carrers Major, Mossèn Blancafort i Sant Julià i la plaça de la Font.

A banda de la pavimentació prevista, aquestes obres preveuen el soterrament parcial del cablejat aeri en el tram inferior del carrer Major fins al carrer de Sant Julià. En el moment d’iniciar les obres, l’Ajuntament estava pendent de rebre l’autorització de la companyia elèctrica Endesa per al desplaçament de les línies. A l’espera d’aquesta autorització i per tal de no endarrerir les obres, els treballs van començar pel carrer de Mossèn Blancafort, que estarà tallat al trànsit de vehicles fins que finalitzin. 

Els terminis d’execució previstos per a la primera fase van ser del 24 d’abril al 9 de juny –carrer de Mossèn Blancafort, plaça de la Font i tram superior del carrer Major–. Els de la segona fase van començar dilluns –tram inferior del carrer Major i carrer de Sant Julià–.

Per a l’estacionament de vehicles es poden utilitzar totes les zones habilitades al nucli urbà, com els aparcaments del carrer de l’Aliança, de l’Esplai, del carrer del Torrent Merdanç, etc. La mesa de contractació va adjudicar l’obra a l’empresa Obres Ortuño SL per un import de 135.100 euros més IVA i un termini d’execució de quatre mesos. 

Edicions locals