Sorea dóna 2.000 euros a l’atleta Jordi Madera per finançar una cadira de rodes adaptada

L'esportista paralímpic és veí de les Franqueses del Vallès

Societat

les Franqueses

L’Ajuntament de les Franqueses ha signat aquest dijous un conveni amb l'empresa subministradora d'aigua Sorea segons el qual l’empresa aportarà 2.000 euros que es destinaran a l’adquisició de material adaptat per a l’esportista paralímpic Jordi Madera Jiménez.

En concret, amb aquesta aportació econòmica, l’atleta es comprarà una cadira de rodes de fibra de carboni adaptada per a la pràctica de l’atletisme per al desenvolupament de l’activitat esportiva de competició en la modalitat fons i mig fons.

Amb aquesta aportació econòmica, l’atleta franquesí fa un pas més per assolir els 5.000 euros necessaris per a l’adquisició del material adaptat abans del mes d’agost.

Jordi Madera ha agrait la col·laboració de l’Ajuntament i Sorea, tot destacant l’esforç que farà per a representar i elogiar el seu municipi.

L’alcalde, Francesc Colomé, i la gerent de Sorea, Berta Trillo han valorat la dedicació de l’esportista. “En Jordi Madera és un dels atletes més internacionals i que porta el nom de les Franqueses més lluny” ha dit l’alcalde.

Edicions locals