Canovelles celebra els 1009 anys amb les jornades medievals

Les jornades rememoren la primera documentació del nom de Canovelles

Societat

Canovelles

Durant tot el dia l’entorn de Can Castells de Canovelles va retrocedir a l’època d’on consta per primer cop el nom documentat. Parades d’artesans i alimentació, demostració d’oficis artesans, i jocs de bitlles catalanes van envoltar l’església de Sant Fèlix.

Nombroses actuacions van tenir lloc durant tot el dia: campionat de bitlles catalane, contes de l’Anna i na Maria, cercavila dels músics de la Colla Gegantera i de la Colla de Diables, actuació de la Colla Bastonera, Balls medievals i actuació dels Acers Trempats de Vilamagore. I la representació de la història de Canovelles , Del Rei o del Senyor a càrrec de persones del poble a dins de l’església. La nit abans, el sopar medieval al Campanar a càrrec del Club de Rol Wizards&Warriors.

 

 

Les jornades estan organitzades per l’Associació Cultural Canovelles Medieval i compten amb la participació de Chic@s Mil, Club de Rol Wizards&Warriors, ANC, Colla de Gegants, Colla de Diables, Comissió Sant Antoni Abat, Esbarts Dansaire de Llinars i els Acers Trempats de Vilamagore, amb el suport de l’Ajuntament de Canovelles.

 

Edicions locals