Viu el Besòs tanca el curs amb la participació de gairebé 5.000 estudiants

Vida d’un riu es consolida com l’activitat més sol·licitada, amb més de 2.000 alumnes

Societat

Un total de 4.973 estudiants, procedents de 88 escoles de 24 municipis de la conca del Besòs, han participat durant el curs escolar 2016-2017 en el programa educatiu del Consorci Besòs Tordera Viu el Besòs.

De les 9 activitats que ofereix aquest programa, Vida d’un riu ha estat novament la més sol·licitada, amb 2.028 alumnes. Es tracta d’un itinerari d’un dia durant el qual es visiten els tres punts d’un riu (curs alt, curs mitjà i curs baix). La resta d’activitats segons nombre d’assistents han estat Coneguem la depuradora (750 alumnes), El riu a l’escola (675), Joc de l’aiguòmetre (475), Bèsties i bestioles (405), De la depuradora al riu’ (375), Rius de conte (175), Com tenir cura dels rius (75) i L’estat ecològic dels rius (15).

 

En aquesta ocasió, els centres educatius han procedit de 24 municipis de la conca del Besòs: Badalona, Barberà del Vallès, Barcelona, Caldes de Montbui, Canovelles, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Figaró-Montmany, Granollers, la Garriga, la Llagosta, La Roca del Vallès, les Franqueses del Vallès, Lliçà d’Amunt, Mollet del Vallès, Montcada i Reixac, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Ripollet, Sant Feliu de Codines, Santa Coloma de Gramenet, Santa Eulàlia de Ronçana i Santa Perpètua de Mogoda.

 

El programa s’adreça principalment a estudiants de segon cicle d’educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria (ESO) i a estudiants de batxillerat i cicles formatius, així com a altres centres educatius específics.

 

Viu el Besòs va néixer el curs 1995-1996. Des d’aleshores, han passat per aquest projecte més de 100.000 alumnes de diferents municipis de la conca del Besòs.

 

 

Edicions locals