Anna Gabriel i Joan Josep Nuet fan campanya a Bellavista en defensa del referèndum

La CUP –en aquest cas amb EUiA i Les Franqueses Imagina– ha engegat una campanya arreu del país per vincular el vot a favor de la independència amb les possibilitats de transformació social

Política

les Franqueses

Els diputats al Parlament Anna Gabriel (CUP) i Joan Josep Nuet (CSQP, i coordinador d'EUiA) seran dimecres (20 h) a la plaça Espanya de Bellavista per fer campanya en defensa del referèndum de l'1 d'octubre i per reivindicar la necessitat de participar-hi "perquè tots els ciutadans de Catalunya tenen dret a expressar la seva opinió sobre el futur del país". L'acte està organitzat per la CUP i Les Franqueses Imagina i serà presentat pels regidors Elisabet Pericas i Rafa Bernabé. Precisament aquest dijous la CUP ha engegat una campanya arreu del país per vincular el vot del sí amb "les possibilitats de transformació social".

 
També la CUP i LFI organitzen l'endemà, dijous (20 h), un acte a Corró d'Avall en defensa del referèndum, en aquesta ocasió amb David Companyon, exdiputat al Parlament i membre del Consell Nacional d'EUiA, i Pilar Castillejo, exdiputada al Parlament i tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Ripollet.
 
D'altra banda, la CUP prepara 40 actes temàtics que giraran al voltant dels avantatges que asseguren que té la independència en el procés constituent i democràcia directa, l’educació, la salut, els drets laborals, l’habitatge, el feminisme, l’ecologisme, i l’acolliment i antiracisme. La CUP assegura que així vol convèncer els indecisos de “l'entorn de l'esquerra i aquells que desconfien del sistema polític establert des de la Transició” que només “prenent partit” és poden canviar les coses, i que el referèndum i la ruptura “són una gran oportunitat de les lluites d'aquest país per canviar-ho tot”.

Edicions locals