La Policia frustra un intent de robatori de tres joves a l'Eixample de Parets

El detinguts són tres nois de Mollet, dos menors d'edat, que intentaven entrar en un espai comunitari del carrer Girona

Societat

Parets del Vallès

La Policia Local de Parets ha aconseguit frustrar un intent de robatori a l'Eixample. Els fets s'han produït aquesta matinada, al voltant de les 3.30 h, quan un veí del carrer Girona ha trucat a les dependències de la Policia Local per alertar de la presència d'un jove que havia saltat la tanca d'un espai comunitari d'aquell carrer.

Segons fonts municipals, en pocs minuts, els agents de la Policia Local es van presentar i van detenir 3 joves veïns de Mollet del Vallès, dos d'ells menors d'edat, que es disposaven a fugir del lloc. Els joves han estat detinguts i posats a disposició judicial acusats de robatori amb força en grau de temptativa.
 


La Policia i Protecció Civil salven la vida a un rottweiler
D'altra banda, aquest matí, cap a les 8 h, agents de la Policia Local de Parets, acompanyats de voluntaris de Protecció Civil de la localitat, han salvat la vida d'un gos de la raça rottweiler que havia caigut a una piscina i ha estat a punt d'ofegar-se.
 


Els veïns han trucat a la Policia quan han vist l'animal caure a la piscina i, després de diferents intents, no han pogut treure'l. La intervenció dels agents i dels voluntaris ha fet possible el rescat del gos que ja està amb el seu propietari i en bon estat.

Edicions locals