Cardedeu farà passos de vianants elevats en diversos punts del municipi

L'objectiu és millorar la seguretat i l'accessibilitat dels vianants

Societat

Cardedeu

Al llarg d’aquesta setmana es construiran dos passos de vianants elevats en dos emplaçaments de Cardedeu. Un serà a la cruïlla dels carrers Dr. Klein i Mare de Déu del Pilar, i l'altre a l'avinguda del Ferrocarril. En tots dos casos l'objectiu és millorar la seguretat i l'accessibilitat dels vianants.

A la cruïlla dels carrers Dr. Klein i Mare de Déu del Pilar es farà una plataforma elevada que permetrà endreçar el pas de vianants i alienar-lo amb el bulevard actual, de manera que millorarà la seguretat i l'accessibilitat dels vianants. També es canviaran els bancs de costat per separar millor el carril bici i se substituiran les lluminàries dels fanals per leds al tram de Mare de Déu del Pilar entre els carrers Llinars i Balmes.

 

L'altre punt és l'avinguda del Ferrocarril, on es construirà una plataforma elevada al pas de vianants situat a tocar de la rampa del pas soterrat sota la via del tren. En aquest cas suposarà una millora en la seguretat i accessibilitat dels usuaris de l'estació de tren. Les obres comportaran talls intermitents de trànsit en els dos emplaçaments.

 

D’altra banda, es faran diverses reparacions en l'asfaltatge a l'av. del Ferrocarril, el carrer Doctor Reig entre la carretera de Cànoves i Cervantes; el carrer Llinars amb av. dels Països Catalans; el carrer del Pi; les avinguades Mare de Déu de Montserrat i Vilamajor; la Gran Via Tomàs Balvey; els carrers Ramon y Cajal i Sant Josep Oriol, el carrer Turó de la Penya, l'avinguda de la Coma i el passeig Pau Casals.

Edicions locals