SOM posa en marxa la fase de votacions del premi #tuetscultura

Els premis reconeixen els dos millors projectes presentats de l'àmbit de la cultura i de la comunicació

Societat

El grup SOM –del qual forma part AraVallès– engega una votació popular per triar un dels dos guanyadors dels premis #tuetscultura, que reconeixen els dos millors nous projectes vinculat a la cultura o a la comunicació. A través del web som.cat/tuetscultura s’inicia un període de votacions obert a tothom i que durarà fins al dimecres 26 de juliol. El projecte més votat serà un dels dos guanyadors.

Entre tots els participants en les votacions se sortejarà un lot de productes culturals de SOM, format per una subscripció a una de les revistes Sàpiens, Cuina o Descobrir; la pel·lícula Un dia perfecte per volar i tres novetats del segell Ara Llibres.

#tuetscultura
La campanya #tuetscultura és un procés participatiu i obert a tothom per rebre idees de projectes de cultura i de comunicació. D’entre tots els projectes rebuts, setze han passat a la fase de votacions populars, d’on en sortirà un dels guanyadors. L’altre guanyador serà triat per un Jurat. Cada premi està dotat amb 2.500 euros, la possibilitat de fer-lo realitat i de participar en la seva execució. Els guanyadors es comunicaran la segona quinzena de setembre.

SOM
SOM és un grup cooperatiu català que treballa amb ambició per construir una indústria cultural forta, viva i al servei de la societat. Formen part de SOM les revistes Sàpiens, Cuina, Descobrir, Experiències; els segells Ara Llibres i Amsterdam; la col·lecció Bernat Metge; les capçaleres Contrapunt, AraGranollers i AraVallès; la productora audiovisual Som Batabat i l’empresa de serveis tercers Som Nova 2003.

Edicions locals