Endesa renova una línia de mitjana tensió a la Roca del Vallès

La renovació de la instal·lació millorarà el servei a un miler d'abonats de la Roca, Llinars, Argentona i Òrrius

Societat

Roca del Vallès, la

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma i millora tecnològica d’una línia elèctrica de mitjana tensió al seu pas per la Roca del Vallès amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als prop de 1.000 clients que alimenta a Llinars del Vallès i la Roca del Vallès i també a Argentona i Òrrius.

L’actuació, que ha suposat una inversió superior als 22.500 euros, aportats íntegrament per la companyia, ha consistit en el canvi de 18 suports de fusta (per dos metàl·lics i la resta també de fusta) i la renovació integral de l’aïllament d’una línia elèctrica mixta (té 19,5 quilòmetres que discorren aeris i 7,6 en subterranis) de 25 kV ubicada al municipi.

 

A més, la companyia ha substituït en tot el tram els antics aïlladors de vidre per uns nous de polimèrics, que estan fabricats a partir d’un compost a base de fibra de vidre i silicona i que aporten significatius avantatges respecte dels anteriors. En concret tenen un pes més lleuger i major resistència a les inclemències meteorològiques com la calamarsa, les pedregades, o les descàrregues de llamps; o el vandalisme, com els trets dels caçadors.

 

Edicions locals