Caldes inicia les obres del pàrquing de Raval Canyelles

Aquest dilluns comencen els treballs de l'aparcament de 150 places

Societat

Caldes de Montbui

El 28 d’agost comencen les obres de l’aparcament de Raval Canyelles. Els preparatius de l’obra provoquen afectacions a l’aparcament públic situat darrera la Residència Santa Susanna i al mateix Raval des de la setmana passada.

Aquest dilluns comença la construcció de la primera fase de l’aparcament de 150 places en dues plantes semisoterrades situat en la línia que va de l’aparcament provisional de Raval Canyelles fins al carrer Marquès de Caldes. L’obra inclou la urbanització de la plaça a l’actual pàrquing del Sindicat.

 

Les obres no afectaran la circulació dels carrers adjacents (Raval Canyelles i Font i Boet), però sí que suposaran dues accions d’interès per als veïns. D’una banda, se suprimeix l’aparcament del carrer Raval Canyelles des de la cruïlla amb el carrer Sentmenat fins la cruïlla amb el carrer Santa Teresa, inclòs l’aparcament públic habilitat a l’esplanada de davant del Tanatori de Sant Susanna.

 

D’altra banda, els vehicles pesats de l’obra podran circular en els dos sentits de la marxa pel carrer Raval Canyelles i es demana als veïns que extremin les precaucions si transiten per aquesta via. Aquesta mesura es pren per no interferir en el trànsit d’altres carrers i centralitzar l’afectació a Raval Canyelles.

 

L’adjudicació de l’obra la va fer el Ple de l’Ajuntament del 25 de maig de 2017, per un import d’adjudicació de 2.539.850,91 i una durada aproximada de set mesos, a l’empresa ACSA, Obras e infraestructuras SA. L’obra compta amb el finançament del 50% del cost d’adjudicació a càrrec del Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya.

Edicions locals