Les Franqueses aprova el projecte modificat del Centre Cultural de Corró d'Avall

Les obres de l'equipament, aturades des del 2008, inclouran ara un CAP, una biblioteca i una pista esportiva

Societat

les Franqueses

La junta de govern local de les Franqueses va donar llum verda a començament d'agost a la proposta d’aprovació inicial del projecte per a la modificació del projecte del Centre Cultural de Corró d’Avall per incloure-hi els usos sociosanitari, cultural i esportiu.

L’any 2008 es van aturar les obres del projecte inicial que preveia la construcció d’un centre cultural en una parcel·la de 6.943,36 metres quadrats, situada entre els carrers Tagamanent, Onze de Setembre i Verge de Montserrat. L’any 2013, l’Ajuntament de les Franqueses va iniciar un procés de participació ciutadana per adaptar el projecte.

 

A partir de les conclusions d’aquest procés es pren la decisió d’afegir-hi els usos sociosanitari, cultural i esportiu. I és que el nou equipament, de 5.279 metres quadrats, inclourà el Centre d’Atenció Primària (CAP), una biblioteca i un pavelló poliesportiu. A més, el projecte inclou 1.652,38 metres quadrats de zona verda.

 

Ara la junta de govern local ha aprovat inicialment el projecte per a la modificació dels usos de l'equipament. L'Ajuntament també destinarà una partida de 500.000 euros del romanent de tresoreria per urbanitzar els exteriors d’aquest equipament.

 

Edicions locals