Les Franqueses renova la xarxa de clavegueram del polígon Pla de Llerona

Els treballs, que afectaran la circulació de vehicles pel polígon, duraran fins a finals de desembre

Societat

les Franqueses

El dilluns 4 de setembre s’inicia la primera fase de les actuacions de renovació del col·lector en alta per la intrusió de les arrels dels arbres al tram del carrer via Europa, al polígon industrial Pla de Llerona. Durant el mes de juliol, el Consorci Besòs Tordera va realitzar la fase prèvia de diagnosi a les actuacions de renovació del col·lector. 

Aquest dilluns 4 de setembre s’iniciarà la primera fase de renovació de la xarxa de clavegueram al polígon industrial Pla de Llerona, que omportarà la desviació del trànsit i diversos talls de la circulació i prohibicions d’estacionament. Les afectacions previstes en aquesta fase són les mateixes produïdes al mes de juliol durant la fase de diagnosi.

 

Es tracta del tall de trànsit de vehicles a la via Europa, en el tram comprès entre el c. Itàlia i el c. Holanda, excepte veïns, i del tall del trànsit de vehicles al gual del riu Congost del Camí Antic de Vic. El carrer Alemanya es tallarà a la circulació a l’alçada del carrer Suècia, excepte veïns, i quedarà com a carrer sense sortida a la via Europa.

 

Com a conseqüència d’aquestes afectacions, s’ha previst la desviació del trànsit pels carrers paral·lels dins del polígon. La previsió de durada de les obres al polígon industrial és fins el 31 de desembre de 2017.

 

 

Edicions locals