Deu vehicles implicats en un accident múltiple a la C-17 a Parets

Hi ha quatre persones ferides de caràcter menys greu, traslladades pel SEM als hospitals de Mollet i Granollers

Societat

Parets del Vallès

Un total de deu vehicles s'han vist implicats en un xoc múltiple aquest divendres a la tarda a la C-17 a l'atura de Parets. El xoc s'ha produït sobre les 15.45 h al punt quilomètric 16 de la via en sentit Granollers, quan un grup de sis vehicles s'han encalçat i un altre grup de quatre també.  

Segons han informat fonts del Servei Català del Trànsit, un xoc en cadena ha afectat fins a deu vehicles. Han estat dues col·lisions al mateix punt, una de quatre vehicles i una de sis, que s'han encalçat.

En l'accident hi ha hagut quatre persones ferides de caràcter menys greu. Dues han estat traslladades a l'Hospital General de Granollers i dues més a l'Hospital de Mollet. Han acudit al lloc dels fets diverses dotacions dels Bombers, tres ambulàncies del SEM i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra.

Durant unes dues hores ha quedat tallat un carril de circulació per la C-17 en sentit nord, i s'han generat fins a quatre quilòmetres de cues.

D'altra banda, un altre accident s'ha registrat aquest migdia de divendres a la C-17, en aquest cas a l'altura de Mollet (punt quilomètric 13), en sentit Barcelona. L'avís del xoc s'ha produït a les 14.10 h, i s'hi han vist dos vehicles implicats. No consta que hi hagi hagut cap ferit. En aquest cas també s'han generat cues de diversos quilòmetres a l'autovia.

 

Edicions locals