Nova edició de les 24 Hores de Resistència en Ciclomotors de Lliçà d'Amunt

L'equip guanyador, amb 486 voltes al circuit, va ser el 41 Team, format pels pilots Luengo, Vico, Loez i Ibáñez

Esports

Lliçà d'Amunt

Al final de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes-Gran Premi Barnasfalt de Lliçà d'Amunt, disputat aquest cap de setmana al Pinar de la Riera, l'equip 41 Team –integrat pels pilots Luengo, Vico, Loez i Ibáñez– va proclamar-se campió amb 486 voltes i un temps de 24 hores i 3 minuts.

Per darrere van quedar el Powerade By JG –amb els pilots Batlles, Batlles, Tillo i Mataró–, amb 482 voltes i un temps de 24 hores i un minut, i el tercer classificat va ser l’equip Autoescola Granollers/Motos MRW –amb els pilots Martí, Martínez, Ruiz i Abella–, també amb 482 voltes i un temps de 24 hores i un minut. Tots tres equips competien en la categoria Grup 3 de motocicletes refrigerades per aigua.

 

Dissabte a la tarda (19 h) va començar la competició del Pinar de la Riera de Lliçà d'Amunt. L’alcalde de Lliçà d'Amunt, Ignasi Simon, va ser l'encarregat d'abaixar la bandera i donar la sortida de la cursa, que com és habitual va fer-se a l'estil Le Mans, amb els pilots corrents cap a les motos per ser els primers a iniciar la cursa. Van acompanyar l’alcalde el president del Grup 24 Hores, Francesc Padró; organitzadors de la cursa i patrocinadors. Abans de l’inici va guardar-se un minut de silenci en record del pilot Enric Saurí, i el president de les 24 Hores va fer entrega d’un ram a la seva mare. 

 

Pel que fa a la cursa, des del primer moment el ritme va ser fulgurant, amb avançaments constants i de gran espectacularitat. L’equip J. Costa –amb els pilots Solà, Bertran, Casany i Casany– va ser el més ràpid dels 35 equips que finalment van prendre la sortida, en completar la primera volta, i per tant va sortir en primera posició, seguit del dorsal número 19 de l’equip Gass Racing –amb els pilots Mena, Cortés, Rodés i Mesas–, inicialment favorits per aconseguir la victoria final, ja que havia estat el vencedor de les darreres quatre edicions. Amb tot, aquest equip va quedar fora dels llocs primers de carrera a causa d’una avaria que va tenir-lo molts minuts al box. Diumenge a la tarda van acabar la cursa 31 equips dels 35 que dissabte havien començat la cursa.

 

Cada equip comptava amb quatre pilots que es van anar rellevant sobre la moto segons la seva estratègia que s'hagin marcat. La presència de públic va ser constant al circuit també durant tota la nit. Durant aquestes hores nocturnes, el Grup 24 Hores, organitzadors de la cursa, van programar exhibicions de motor amb un trial show, un castell de focs artificials i diverses atraccions. La cursa va finalitzar diumenge a les 19 h.

 

 

 

 

Edicions locals