El govern de Lliçà d'Amunt es reorganitza després de la marxa d'ERC

De moment, l'alcalde assumeix les delegacions dels regidors d'Esquerra

Política

El pacte de govern signat entre els grups municipals del PSC, ERC, ICV-EUiA i CiU, ara fa un any i mig, es va trencar ahir amb la marxa d’ERC. D’aquesta manera, ara el govern municipal està format per tres grups  amb 9 regidors, i l'oposició compta amb 8 regidors. L'alcalde, Ignasi Simón, ja ha signat els decrets de revocació de delegacions dels regidors d'Esquerra i de modificació de la junta de govern local.

Les competències delegades als regidors d’ERC les ha assumit temporalment el propi alcalde, fins a la configuració definitiva del nou cartipàs municipal. Els regidors d’ERC tenien les delegacions en matèria de Transport públic i Mobilitat, Urbanisme, Companyies de serveis, Comerç, consum, turisme i empresa, Barris i Joventut; així com les funcions d’adjunts en matèries d’Hisenda, Cultura, Transport públic i Mobilitat, Barris, Companyies de serveis i Comerç, consum, turisme i empresa.

També s’han cessat com a membres de la junta de govern Local els dos regidors d’ERC que en formaven part. I s’ha modificat la composició de la Junta de Govern Local que, sota la presidència de l’alcalde, ara està integrada pels regidors Jordi Juárez Heredia (PSC), Antonio Polo Lama (ICV-EUiA), Manel Busquets Mateu (CiU), Maria del Mar Pedrerol Villarroya (PSC) i Francisco León Cuenca (ICV-EUiA).

Edicions locals