Endesa reforma tecnològicament un centre de transformació a Vallromanes

La substitució de cabines ha comptat amb una inversió superior als 10.000 euros

Societat

Vallromanes

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de renovació tecnològica a un centre de transformació a Vallromanes amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients d’aquest municipi.

Aquesta reforma, que ha suposat una inversió superior als 10.000 euros, aportats íntegrament per la companyia, s’ha realitzat a la instal·lació ubicada al carrer de Sant Vicenç i ha consistit en la substitució de les tradicionals cabines per unes d’última tecnologia, compactes. Aquestes cabines incorporen un gas de característiques especialment aïllants, fet que les fa més segures per a les persones que han de manipular-les i també més robustes de cara a suportar ambients salins i humits o de forta pol·lució. Alhora, gairebé no requereixen intervencions de manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el servei als clients.

Segons ha informat la companyia, aquests treballs formen part dels plans d’inversió d'Endesa al Vallès Oriental, i, a part de la millora qualitativa en les instal·lacions, són un pas més per dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics i garantir un millor servei als clients.

 

 

Edicions locals