Un motorista montmeloní mor en un accident a la carretera de Caldes a Granollers

Segons testimonis, la víctima no ha respectat el semàfor en vermell de la cruïlla amb el carrer de Maria Palau

Societat

Granollers, Montmeló

Un motorista ha mort a primera hora d'aquest matí com a conseqüència d'un xoc amb un turisme que s'ha produït a la cruïlla de la carretera de Lliçà i el carrer Maria Palau de Granollers. La víctima és el montmeloní Jesús G.G, de 46 anys, que actualment residia a Lliçà.


Al voltant de les 5.50 h aproximadament d'avui, dimarts, ha tingut lloc el greu accident de trànsit. Segons testimonis que ha recollit la Policia Local, una motocicleta que procedia del municipi de Lliçà i que es dirigia al centre ciutat no ha respectat el semàfor d’aquesta cruïlla, fet que ha generat la topada amb un turisme que circulava pel carrer Maria Palau procedent de Canovelles i amb sentit al carrer de Joanot Martorell. Com a conseqüència de la topada el conductor de la motocicleta ha resultat mort en el mateix lloc de l’accident

Pel que fa al conductor del vehicle accidentat –un Opel Astra–, un jove de 22 anys i veí de Canovelles, ha donat negatiu a la prova d’alcohol i drogues, i ha necessitat assistència sanitària per molèsties en una mà.

A causa de la gravetat de l’impacte ha estat necessari desviar la circulació en aquest punt mentre es duien a terme totes les accions derivades de l’accident.

Edicions locals