Alcaldes del Vallès Oriental signen el decret per cedir locals per al referèndum

El Govern reclama als ajuntaments que confirmin en 48 hores si cediran locals per l'1-O

Política

Alguns alcaldes estan signant, des de primera hora d'aquest dijous, decrets per donar suport al referèndum de l'1-O en resposta a la carta rebuda per part de la Generalitat durant la matinada, on el Govern informa els ajuntaments que comptarà amb els locals municipals. Els alcaldes de Cardedeu i la Garriga han estat els primers a fer la signatura del decret.

En els decrets d'alcaldia s'acorda donar suport al referèndum convocat per l'1 d'octubre i es compromet a complir les previsions de la Llei del Referèndum aprovada aquest 6 de setembre. També es preveu donar compte del decret en la pròxima sessió plenària així com informar-ne al Govern i a les entitats municipalistes.

Els alcaldes de Cardedeu, la Garriga, les Franqueses, Santa Eulàlia i Martorelles han estat els primers a comprometre's a col·laborar amb l'organització de l'1-O. També ho han fet els alcaldes de Caldes de Montbui, Sant Celoni, l'Ametlla, Vallromanes, Bigues i Riells, Sant Antoni de Vilamajor, Lliçà de Vall, Sant Feliu de Codines, Llinars, la Roca, Aiguafreda i Gualba, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Vilalba Sasserra i Vilanova entre d'altres.

 

Edicions locals